BOSHLANG‘ICH TA’LIMDA FRANSUZ TILINI CHET TILI SIFATIDA O‘QITILISHI VA O‘RGATILISHINING ILMIY ASOSLARI («СОВРЕМЕННЫЕ ФИЛОЛОГИЧЕСКИЕ ПАРАДИГМЫ: ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ ТРАДИЦИЙ И ИННОВАЦИЙ», 2025)
Mazkur maqola fransuz tilini chet tili sifatida o‘qitilishi va o‘rgatilishining evolyutsion ilmiy asoslari, tarixiy jihatdan zamonaviy tillarni o‘qitishning birinchi metodikasi haqida bayon etilgan.
Keywords: Muloqot vositalari, “o‘qitish metodi” atamasi, XXI asrning zamonaviy tillarni, didaktiklar, an’anaviy metodika, klassik metodika, grammatika-tarjima metodikasi.