SIXRON TARJIMA AHAMIYATI VA UNDAGI MUAMMOLAR («СОВРЕМЕННЫЕ ФИЛОЛОГИЧЕСКИЕ ПАРАДИГМЫ: ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ ТРАДИЦИЙ И ИННОВАЦИЙ», 2025)
Mazkur maqolada sixron tarjimaning zamonaviy jamiyatdagi ahamiyati, uning turli sohalarda tutgan o‘rni va ushbu faoliyat davomida yuzaga keladigan asosiy muammolar tahlil qilingan. Sixron tarjimaning sifatini oshirish uchun zarur bo‘lgan usullar va istiqbolli yo‘nalishlar haqida fikr yuritilgan.
Keywords: sixron tarjima, madaniyatlararo muloqot, lingvistik muammolar, tarjima sifati, stress omillari, zamonaviy texnologiyalar.