(untitled) («СОВРЕМЕННЫЕ ФИЛОЛОГИЧЕСКИЕ ПАРАДИГМЫ: ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ ТРАДИЦИЙ И ИННОВАЦИЙ», 2025)
Mazkur maqola fransuz tilini chet tili sifatida o‘qitilishi va o‘rgatilishining evolyutsion ilmiy asoslari, tarixiy jihatdan zamonaviy tillarni o‘qitishning birinchi metodikasi haqida bayon etilgan.