(untitled) («СОВРЕМЕННЫЕ ФИЛОЛОГИЧЕСКИЕ ПАРАДИГМЫ: ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ ТРАДИЦИЙ И ИННОВАЦИЙ», 2025)
Ushbu maqolada umumiy o’rta ta’lim maktablarining boshlang’ich sinflarida sinfdan tashqari ishlar jarayonida o’quvchilarning o’qish savodxonligini oshirish va PIRLS xalqaro tadqiqotlariga tayyorlashning o’ziga xos xususiyatlari,usullari haqida so’z yuritilgan.Shuningdek,ushbu mashg’ulotlar uchun materiallar tanlash va ularni tahlil qilishda PIRLS me’zonlari asosidagi topshiriqlar tizimini ishlab chiqishga oid tavsiyalar keltirilgan.