(untitled) («СОВРЕМЕННЫЕ ФИЛОЛОГИЧЕСКИЕ ПАРАДИГМЫ: ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ ТРАДИЦИЙ И ИННОВАЦИЙ», 2025)
Zamonaviy tilshunoslikda olimlar tomonidan leksik ma’no turlarini bir nechta turlari taqdim etilgan. Biz o‘z tadqiqotimizda, I.R.Galperin va Q.Musayev tomonidan taqdim etilgan ma’no turlari asosida sport sharhlarini tahlilga tortdik