CHET TILI FANLARINI O'QITISHDA INTERAKTIV HAMDA INTEGRATSIYALASHGAN METODLARNING AMALIY AHAMIYATI VA SAMARADORLIGI («MODERN PHILOLOGICAL PARADIGMS: INTERACTION OF TRADITIONS AND INNOVATIONS», 2025)
Maqolada tadqiqotchi chet tili o'qitishda yangi pedagogik metodlar xususan interaktiv hamda integratsiyalashgan metodlarning ahamiyati, amaliyoti vasamaradorligi haqida tadqiqot natijalari mulohaza qiladi. Namuna sifatidagi aksariyat metodlar shakli va mohiyati chuqur tahlil qilinadi.
Keywords: metod, interaktivlik, talaba, chet tillari, o'quv dasturlar, o'quv yuklama.