BOSHLANG'ICH TA'LIMDA FRANSUZ TILINI CHET TILI SIFATIDA O'QITILISHI VA O'RGATILISHINING ILMIY ASOSLARI («MODERN PHILOLOGICAL PARADIGMS: INTERACTION OF TRADITIONS AND INNOVATIONS», 2025)
Mazkur maqola fransuz tilini chet tili sifatida o'qitilishi va o'rgatilishining evolyutsion ilmiy asoslari, tarixiy jihatdan zamonaviy tillarni o'qitishning birinchi metodikasi haqida bayon etilgan.
Keywords: Muloqot vositalari