NIMA UCHUN CHET TILLARINI O’RGANAMIZ? («MODERN PHILOLOGICAL PARADIGMS: INTERACTION OF TRADITIONS AND INNOVATIONS», 2025)
Hozirgi kunda chet tillarini o’rganish dolzarb masala bo’lib kelmoqda.Dunyodagi barcha davlatlar asta-sekinlik bilan chet tillarini o’rganishga e’tibor qaratmoqda. Bu maqolamda chet tillarini o’rganishning bir necha samarali usullari va sabablari haqida gapirib o’tmoqchiman.
Keywords: chet tillari, o’rganish usullari, til o’rganish uchun maxsus ilovalar, motivatsiya.