(untitled) («MODERN PHILOLOGICAL PARADIGMS: INTERACTION OF TRADITIONS AND INNOVATIONS», 2025)
Ushbu maqolada psixolingvistika fani haqida atroflicha tushuncha berilgan bo’lib, psixolingvistika tushunchasi, uning ilm-fandagi salmoqli o’rni va nutqda psixolingvistikani namon etishga ta’sir o’tkazuvchi omillar ta’kidlab o’tilgan. Shuningdek, bu soha vakillarining fanga nisbatan turli til yondashuvlari va psixolingvistikaning rivojiga qo’shgan hissalari haqida ma’lumot berilgan.