(untitled) («MODERN PHILOLOGICAL PARADIGMS: INTERACTION OF TRADITIONS AND INNOVATIONS», 2025)
O’quv o’yinlarining tasnifi, chet tili darslarida o’yin faoliyati, o’yinlarga qo’yiladigan asosiy talablar, asosiy ko’rsatmalar.