(untitled) («MODERN PHILOLOGICAL PARADIGMS: INTERACTION OF TRADITIONS AND INNOVATIONS», 2025)
Hozirgi kunda chet tillarini o’rganish dolzarb masala bo’lib kelmoqda. Dunyodagi barcha davlatlar asta-sekinlik bilan chet tillarini o’rganishga e’tibor qaratmoqda. Bu maqolamda chet tillarini o’rganishning bir necha samarali usullari va sabablari haqida gapirib o’tmoqchiman.