(untitled) («MODERN PHILOLOGICAL PARADIGMS: INTERACTION OF TRADITIONS AND INNOVATIONS», 2025)
Zamonaviy tilshunoslikda olimlar tomonidan leksik ma’no turlarini bir nechta turlari taqdim etilgan. Biz o‘z tadqiqotimizda, I.R.Galperin va Q.Musayev tomonidan taqdim etilgan ma’no turlari asosida sport sharhlarini tahlilga tortdik