(untitled) («MODERN PHILOLOGICAL PARADIGMS: INTERACTION OF TRADITIONS AND INNOVATIONS», 2025)
Mazkur maqolada sixron tarjimaning zamonaviy jamiyatdagi ahamiyati, uning turli sohalarda tutgan o‘rni va ushbu faoliyat davomida yuzaga keladigan asosiy muammolar tahlil qilingan. Sixron tarjimaning sifatini oshirish uchun zarur bo‘lgan usullar va istiqbolli yo‘nalishlar haqida fikr yuritilgan.