(untitled) («СОВРЕМЕННЫЕ ТЕХНОЛОГИИ КОМПЬЮТЕРНОЙ ЛИНГВИСТИКИ», 2024)
Mazkur maqolada funksiyaviy uslublar hamda adabiy tahrir aloqadorligi haqida so‘z boradi. Unda filologik fanlarning tilshunoslik, amaliy tilshunoslik, uslubiyat, nutq madaniyati, adabiy tahrir xususida so‘z boradi va ular turli matn tuzishda bir-biri bilan jips bog‘liqligi yoritaladi.